Teplomer UNI-T A63 potravinársky 2v1

Kód: T-07810242
€60,03 / ks
Dostupnosť: (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Teplomer UNI-T A63 potravinársky 2v1

Detailné informácie

Podrobný popis


Potravinársky teplomer A63 (2v1), je potravinársky teplomer kombinovaný s infračerveným senzorom a skladacou sondou. Poskytuje ideálne riešenie na meranie a monitorovanie teploty pre profesionálov v potravinárskom priemysle. Infračervený režim dokáže rýchlo snímať povrchovú teplotu predmetov a režim sondy sa používa na presné meranie vnútornej teploty potravín. Má indikátor teplotného rozsahu, táto funkcia sa hodí pre HACCP (analýza rizík a kritický kontrolný bod), aby bola zaistená bezpečnosť potravín. Tento teplomer je vhodný na spracovanie potravín, prepravu potravín, skladovanie, stravovací priemysel a ďalšie.



Všeobecné použitie:
- výroba potravín, skladovanie, preprava, kontrola na mieste
- testovanie kontroly teploty pri príprave potravín v domácnosti
- meranie vnútornej teploty kvapalných, pastovitých a polotuhých materiálov


Parametre produktu:

- infračervený senzor , pevná sonda
- jednobodové laserové zameriavanie
- kontrolný indikátor HACCP
- LCD displej
- tlačidlo prepínania Max/Min|T1/T2 / funkcia výpočtu teplotného rozdielu
- tlačidlo Skenovať | Podržať
- tlačidlo prepnutia FLIP|°C °F
- automatické vypnutie
- skúška pádom: 1 m
- krytie: IP65 (odolnosť proti vode a prachu)
- napájanie : 2xAAA (LR03)


Technické parametre:

Infračervené meranie
- merací rozsah: -40 °C – 300 °C
- teplotný koeficient: ±0,1 °C/ °C alebo ±0,1 % °C podľa toho, ktorá hodnota je väčšia
- emisivita: 0,95 (nenastaviteľná)
- faktor vzdialenosti (D:S): 8 : 1
- laser: jeden bod, zapnuté pri meraní ,vypnuté pri zastavení merania

Meranie pomocou sondy
- merací rozsah: -40 °C – 300 °C
- typ sondy: NTC
- minimálna skúšobná hĺbka: 12,7 mm


- hmotnosť: 157 g (bez batérie)
- farba tela: biela-strieborná
- rozmer: 55 x 28 x 178 mm

Dodatočné parametre

Kategória: Bezkontaktné teplomery
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: