Espresso ETA Baricelo 7181 90000

Kód: T-06436230
€467,78 / ks
Dostupnosť: (1 ks)
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Espresso ETA Baricelo 7181 90000

Detailné informácie

Podrobný popis


Pákový kávovar ETA Baricelo vás vtiahne do tajov profesionálnej prípravy kávy presne tak, ako si ju najradšej vychutnávate vo svojej obľúbenej kaviarni. Zaručene tak zaujme čestné miesto na vašej kuchynskej linke alebo v kávovom kútiku. Integrovaný mlynček na zrnkovú kávu s reguláciou hrubosti mletia zaistí jej maximálnu čerstvosť, intenzívnu chuť a nezameniteľnú arómu. Použitie mlynčeka je veľmi jednoduché. Po nastavení vami preferovanej hrubosti mletia vložte páku do úchytu a stlačte tlačidlo pre mletie kávy. Mletie môžete opätovným stlačením tlačidla kedykoľvek zastaviť. Mletie je možné nastaviť aj časovo, a to v rozmedzí 6-30 sekúnd. Časové mletie nastavíte podržaním tlačidla pre mletie.

Pokiaľ sa chcete s prípravou kávy naozaj vyhrať, sú vám plne k dispozícii dve štandardné nerezové misky – presne také, aké používajú profesionálni baristi. Po vyladení všetkých vstupných parametrov vrátane jemnosti mletia kávy, jej množstva a miery utlačenia vám bude odmenou profesionálne pripravené espresso presne podľa vašich predstáv. Pokiaľ však nie ste z tých, ktorí si by sa v rituáli prípravy kávy až do takej miery vyžívali, môžete bez obáv využiť dve pretlakové nerezové misky s dvojitým dnom, s ktorými je zaručený chutný výsledok takmer bez námahy. A pretože vo dvojici sa to lepšie tiahne, môžete ľahko si zvoliť prípravu 1 alebo 2 šálok kávy a samozrejme aj preferovaný objem. Ovládanie kávovaru je veľmi intuitívne.

Pri príprave kávy vám bude k dispozícii páka s priemerom 58 mm, do ktorej stačí vložiť jednu z priložených misiek a tamperom pomletú kávu utlačiť. A voňavý rituál môže začať. Optimálne podmienky na prípravu kávy zaistí kvalitný vykurovací systém Thermoblock a výkonné čerpadlo s tlakom až 15 barov. O ideálnom tlaku budete mať vďaka barometru dokonalý prehľad. Teplota vody je s vysokou presnosťou kontrolovaná elektronicky (PID). S veľkou transparentnou nádržkou s objemom 2 800 ml vám voda len tak nedôjde, a to ani v prípade využitia funkcie horúcej vody na prípravu teplých nápojov. Pri príprave espressa pomocou pákového kávovaru sa vám otvára úplne nový svet. Starostlivo vybrané zrnká vám ETA Baricelo pomelie presne tak, ako potrebujete. Potom len stačí kávu nasypať do predhriatej páky, rovnomerne utlačiť priloženým tamperom a divadlo môže začať. Pohrajte sa s množstvom kávy a hrubosťou mletia a pripravte si espresso presne podľa svojho gusta! Pre milovníkov mliečnych špecialít má ETA Baricelo pripravenú profesionálnu parnú trysku na jednoduchú prípravu mliečnej mikropeny. Cappuccino či latté si môžete vychutnať pokojne každý deň as trochou cviku vykúzlite aj latte art ako od baristu. Na nahriatie šálok poslúži funkcia horúcej vody, ktorá príde vhod aj pri príprave tzv. lunga (espressa „predĺženého“ horúcou vodou). Pre správnu teplotu výsledného nápoja je však dôležité okrem šálky nahriať aj páku. Nechajte tak pred prípravou do hrnčeka pretiecť aspoň deciliter vody - nahreje sa tak kávovar, páka aj hrnček a vy si potom môžete vychutnať espresso v tej správnej teplote. Bezpečné používanie zaisťuje pretlaková a tepelná bezpečnostná poistka a o úsporu energie sa postará spánkový režim.

Cesta k dokonale vyladenému espressu je dlhá a okrem kvalitného vybavenia záleží predovšetkým na výbere samotnej kávy. S kávovarom ETA Baricelo posuniete svoje znalosti prípravy kávy o niekoľko úrovní vyššie a verte, že tá cesta stojí za to. Aby sme vám tento proces uľahčili, súčasťou balenia je aj praktická brožúrka, ktorá vás prevedie svetom profesionálnej prípravy espressa a pomôže vám nájsť tú najlepšiu kombináciu všetkých vstupných faktorov pre dokonalé espresso aj cappuccino. Prelistujte si ju už teraz:

Vlastnosti:

- Prevedenie z nerezu a kvalitného plastu
- Integrovaný mlynček na zrnkovú kávu s reguláciou hrubosti mletia
- Profesionálna parná tryska pre jednoduchú prípravu mikropeny z mlieka
- Veľká vyberateľná transparentná nádržka na vodu 2800 ml
- Kvalitná páka ⌀ 58 mm
- Vykurovací systém Thermoblock
- Možnosť voľby 1 alebo 2 šálok kávy
- Individuálne nastavenie objemu kávy podľa potreby užívateľa
- Funkcia horúcej vody na prípravu teplých nápojov
- Bezpečná prevádzka vďaka pretlakovej a tepelnej bezpečnostnej poistke
- PID - elektronický systém kontroly teploty vody s vysokou presnosťou
- Funkcia ochladenia vodného systému
- Spánkový režim
- Barometer
- Príkon 1550 W
- Tlak čerpadla max. 15 Bar
- Dĺžka napájacieho kábla 0,9 m
- Príslušenstvo súčasťou balenia:
- Pechovadlo
- 4 nerezové misky (2x štandardné / 2x pretlakové)
- 1x slepá nerezová miska
- Čistiaci nástroj
- Kanvička na mlieko
- Čistiaca kefka
- Šírka: 34.5 cm
- Výška: 41.5 cm
- Hĺbka: 42.5 cm
- Hmotnosť: 9.1 kg

Vlastnosti:

- Nastavenie sily kávy
- Nastavenie množstva vody
- Použitie mletej kávy
- Použitie zrnkovej kávy
- Ukazovateľ množstva vody
- Tryska na horúcu vodu
- Čistenie a odvápnenie
- Tryska na paru
- Nahrievanie šálok
- Mlynček na kávu
- Príprava dvoch šálok naraz

Dodatočné parametre

Kategória: Espressá
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: