Hubka VILEDA Pur Active Colors 3+1ks 169492

Kód: T-06439570
€2 / ks
Dostupnosť: (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.5.2024
Hubka VILEDA Pur Active Colors 3+1ks 169492

Detailné informácie

Podrobný popis


Premeňte zdĺhavé každodenné drhnutie panvíc a hrncov na radostný a zábavný zážitok s mäkkými farebnými hubkami od Viledy. Každé balenie má 4 rôzne farby a svieži design.

Balenie štyroch kusov
Táto vysoko výkonná čistiaca sada vám poskytne nie 1, ale 4 hubky. Každá z nich má rôzne sfarbenú hornú vrstvu, ktorá do vašej kuchyne vnáša veselý design.

Ideálne pre hrnce a riad
Každá farebná hubka je dokonalým čističom pre vaše hrnce, panvice a ďalší riad. Špeciálne čistiace vrstvy dôkladne vyčistia aj odolné zvyšky a usadeniny.

Drhnutie riadu v kuchyni môže byť oveľa veselšia úloha, než by si človek myslel. Mnoho hubiek nie je schopných odviesť spoľahlivú a dôkladnú prácu, pokiaľ ide o čistenie panvíc a hrncov, a trvá to dlhšie, než by sme si priali. Našťastie je týmto dňom koniec vďaka novým, efektným, farebným hubičkám Vileda PUR ACTIVE Colors 4ks.

Každá sada obsahuje 4 rôzne sfarbené hubky - modrú, oranžovú, zelenú a fialovú. Rozšírte živosť svojej kuchyne pomocou tejto rozmanitej ponuky farieb pre veselé a motivujúce upratovanie. Každá hubka je vyrobená pomocou našej unikátnej technológie PUR ACTIVE, ktorá zaisťuje vysoko dôkladné a odolné čistenie. Je to perfektná voľba pre váš jemný aj robustný riad, pretože bezpečne vyčistí všetky povrchy bez toho, aby ich poškodila, a to aj pri odstraňovaní najodolnejších škvŕn a zaschnutých nečistôt. Hubičky najprv rozbijú zvyšky abrazívnymi vrstvami a potom v priebehu niekoľkých sekúnd rýchlo a efektívne absorbujú nečistoty.

Získajte svoju vlastnú sadu Vileda PUR ACTIVE Colors 4 a získajte svoju obľúbenú farebnú hubku a zažite novú formu čistenia v kuchyni.

Dodatočné parametre

Kategória: Handry, hubky a utierky na upratovanie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: