Vysávač podlahový ETA Avanto 1519 90000

Kód: T-06434104
€107,23 / ks
Dostupnosť: (1 ks)
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Vysávač podlahový ETA Avanto 1519 90000

Detailné informácie

Podrobný popis


Máte doma radi poriadok? Chcete upratovať ľahko a rýchlo bez zbytočnej námahy? Potom je vreckový vysávač ETA151990000 Avanto to pravé pre vás. Vysávač s príkonom 800 W s tichým chodom a objemným priestorom pre prachové vrecko, ktoré pohltí až 3 litre prachu a nečistôt, sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej domácnosti. Vysávač sa v hodnotení spoločnosti ETA pýši rovno 4 Áčkami* a kvalitným HEPA filtrom č. 12, ktorý dokáže zachytiť aj tie najmenšie mikro častice. ECO motor s nižším príkonom sa postará o úsporu elektrickej energie a vysokú účinnosť vysávania. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaistí pohodlnú manipuláciu pri upratovaní. Akčný rádius 10 m umožňuje dosiahnuť do vzdialenejších miest bez nutnosti prepojovania napájacieho kábla. U tohto vreckového vysávača vás zaiste poteší elektronická regulácia pre optimálne nastavenie sacieho výkonu.

Manipulácia s vysávačom je veľmi pohodlná vďaka otočnému koliesku o 360 stupňov, ktoré umožní pohyb všetkými smermi. Mäkčené pojazdové kolieska sú šetrné k hladkým podlahám, teda si kolieska nezničíte a nepoškriabete podlahu. Okrem HEPA filtra č. 12, obdržíte aj 2 ks mikrofiltra – jeden ochranný vstupný motorový a jeden výstupný. Prachové vrecko ETA HYGIENIC má vynikajúcu účinnosť filtrácie aj tých najmenších prachových častíc vrátane peľov, roztočov atď. Vrecko má zvýšenú odolnosť proti nasatej vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými či ostrými predmetmi. Pri kúpe vysávača Avanto obdržíte univerzálnu podlahovú hubicu pre pohodlné vysávanie ako tvrdých podláh, tak aj kobercov. Parketová hubica sa postará o tvrdé podlahy, ako sú napríklad parkety, plávajúca podlaha, dlažba alebo lino. Ďalej obdržíte kovovú teleskopickú rúrku s dĺžkou až 90 cm, dlhú štrbinovú hubicu na vysávanie v úzkych a veľmi ťažko prístupných miestach, vankúšovú hubicu na šetrné vysávanie mäkkých textilných povrchov ako je čalúnenie alebo vankúše. Súčasťou balenia je aj štrbinová hubica na vysávanie úzkych a ťažko prístupných miestach napríklad v rebrách radiátorov alebo za nábytkom, kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (napríklad na nábytku, múroch či obrazoch). Dlhá štrbinová hubica sa postará o horšie dostupné priestory v oblasti za nábytkom.

Súčasťou balenia je samozrejme aj prachové vrecko ETA HYGIENIC. Myslíme na dlhú životnosť vášho vysávača Avanto, a preto je stroj opatrený ochranou proti prehriatiu motora a bezpečnostnou poistkou chýbajúceho prachového vrecka. Vreckový vysávač Avanto môže mať skutočne svoje parkovacie miesto, pretože disponuje 2 parkovacími polohami – vertikálne aj horizontálne. Vďaka praktickému držadlu je prenos vysávača veľmi jednoduchý.

Vlastnosti:

- Dĺžka kábla 7 m
- Hlučnosť 68 dB
- Hubica na tvrdé podlahy
- Mäkké zadné kolieska
- Objem prachového vrecka alebo nádoby 3 l
- Vyhotovenie trubice kovová teleskopická
- Prívodný kábel automatické navinutie
- Typ turbokefky nemá
- Vysávanie suché
- Zdroj energie sieťový 230V
- Príslušenstvo vysávača kefová hubica
- Príslušenstvo vysávača vankúšová hubica
- Príslušenstvo vysávača štrbinová hubica
- Príslušenstvo vysávača podlahová/kobercová hubica
- Príslušenstvo vysávača parketová hubica
- Typ filtrácie vreckový
- Akčný rádius/ dosah 10 m
- Napájanie vysávača 230 V
- Druh filtra HEPA H 12
- Príkon vysávača 800 W
- Určenie pre alergikov

Dodatočné parametre

Kategória: Podlahové vysávače
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: